Kaqun ivókúra

Az elfogyasztott Kaqun víz és a vele bejuttatott oxigén bejárja az egész szervezetet. Az emésztőrendszerből felszívódik a vérbe, majd az egész szervezetben szétáramlik és a különböző szervekben és szövetekben átmenetileg tárolódik. A szervezeten belüli körforgása során a víz az anyagcseretermékeket is felveszi és tovább viszi, méregtelenítve ezzel a szervezetet.

A KAQUN palackos ivóvíz egy olyan technológiával előállított magas oxigéntartalmú víz, mely alacsony ásványianyag-tartalmú hegyi gleccservízből készül. Az észak-olaszországi Dolomitok hegységben található Pasubio-hegy (2232 m) gleccseréből ered, és a Posina völgyben (630 m) lévő forrásból elektrolitikus oxigéndúsító rendszeren áthaladva azonnal palackozásra kerül. A technológia eredményeképpen az oxigén stabil formában, 18 mg/l koncentrációban van jelen, amely a normál ivóvíz oxigéntartalmának többszöröse. A Kaqun víz rendszeres fogyasztásával - magas oxigéntartalmának köszönhetően - a sejtek regenerációját elősegítő oxigént azonnal a szervezetbe juttatjuk. A Kaqun víz tehát nem a klasszikus értelemben vett ásványvíz. Különbözik a többi ásványvíztől, hogy oxigéntartalma magasabb, viszont ásványi anyag tartalma alacsonyabb. Javallott ivókúrás formája méregtelenít, frissít, vitalizál, csökkenti a kifáradást, növeli a teljesítőképességet, lúgosítja és hígítja a vizeletet, javítja a vér oxigénszállító kapacitását, csökkenti az emésztőrendszer gyulladásos folyamatait, hatásos allergiás, immunológiai és keringési zavarok esetén, javítja a májműködést. Javítja az életminőséget, növeli a teljesítőképességet, a sportolók állóképességét, valamint jótékony hatását kifejti a repülés során kialakuló oxigénhiányos állapotban. A Kaqun víz felmelegítve, hőkezelve azonnal elveszti oxigéntartalmát. 35 Celsius fok feletti hőmérséklet esetén tárolása hűtőszekrényben javasolt. Ne forralja, ne fagyassza, ne ízesítse!

A Kaqun víz alig tartalmaz nyomelemeket, ezért célszerű azok pótlása, ha valaki folyamatosan és kizárólag egész évben csak ezt a vizet fogyasztja.

1 liter Kaqun víz tartalmazA Kaqun víz ajánlott fogyasztása
Nátrium (Na)0,4 mg1. Egészség megőrzéséhez javasolt ivókúra:naponta 0,5 liter
Kálium (K)0,5 mg2. Krónikus betegség esetén:naponta 0,75 - 1 liter
Magnézium (Mg)18 mg3. Legyengült immunrendszer:naponta 1 - 1,5 liter
Kálcium (Ca)36,1 mg4. Túlzott szellemi igénybevétel esetén:naponta 1 liter
Bikarbonát (HCO3)165 mg5. Sportolóknak:naponta 1,5 – 2 liter
Klór (Cl)0,5 mg6. Gyermekek, állapotos- és szoptatós anyukák:naponta 0,2 – 0,5 liter
Szulfátok (SO4)11,7 mg
Szilikát (SiO2)2,7 mg
Oxigén18 mg

A Kaqun ivóvíz pH értéke: 7,6-8,0

Szárazanyag tartalma: 137 mg/l (180 C-on)


Frissítő, élénkítő hatása miatt nem javasolt az esti órákban fogyasztani!

Főoldal